Kontakty a informace

zpět

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ani fotografování a následné práce s tím spojené se neobejdou bez práce s osobními údaji, vzhledem k tomu, že již samotná fotografie je právě osobní údaj.

S veškerými předanými osobními údaji pracuji já, Simona Brumlová, se sídlem Nezvěstice 36, 332 04, IČ 88514781, jakožto zpracovatel i správce, s maximální opatrností. Všechny osobní údaje jsou přísně důvěrné a je s nimi pracováno v rámci platné legislativy České republiky (zjm. zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) i směrnice EU GDPR (směrnice Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES).

Jaké zpracovávám osobní údaje a za jakým účelem?

Na zpracování těchto osobních údajů mám tzv. oprávněný zájem, tedy nepotřebuji Váš souhlas.

Nepoužívám remarketing, retargeting ani podobné nástroje, které využívají cookies, na základě kterých jsou zobrazovány cílené reklamy, ani nezasílám reklamní sdělení (mailové zpravodaje ani SMS).

Na co ale Váš souhlas potřebuji je zveřejnění fotografií. Fotografie jsou zveřejňovány za účelem prezentace na portálech www.simma.cz, www.simonabrumlova.cz, www.facebook.com/simma.photo, www.instagram.com/simma.photo.
Tento souhlas mi udělujete zaškrtnutím souhlasu v objednávkovém formuláři. Souhlas udělujete na dobu 5 let a je možné jej kdykoliv odvolat.

Kde jsou osobní údaje evidovány a mohl by se k nim někdo dostat?

Vaše osobní údaje mám pod dohledem na zaheslovaných účtech. Údaje nejsou nikdy prodávány nebo vyměňovány, či předávány nějaké třetí straně za účelem obohacení. Výjimkou jsou společnosti, které mi pomáhají s evidencí dokladů, objednávek, cloudová úložiště a podobně. Jejich seznam Vám na vyžádání dodám.

Jaká jsou Vaše práva?

Máte PRÁVO:

Tyto zásady jsou vypracovány zejména za účelem co nejvíce chránit vaše osobní data a také informovat Vás o Vašich právech. Pokud najdete nějakou chybu nebo budete mít dotaz k Vašim údajům, neváhejte mě kontaktovat na telefonu nebo mailu uvedeném v kontaktech.

17.5.2018



zpět